Over Ons

Geniet van de lekkerste snoepjes, snacks en drankjes met Candy Factory!

Snoepliefhebbers, zijn jullie op zoek naar de spannendste en lekkerste snoepjes, snacks en drankjes van over de hele wereld? Kijk dan niet verder dan Candy Factory! Onze online winkel is gewijd aan het brengen van de beste selectie van lekkernijen uit Amerika, Japan en daarbuiten.

Van klassieke Amerikaanse snoepjes zoals Hershey's chocoladerepen en Skittles tot unieke en exotische smaken zoals Japanse Kit Kats en Koreaanse noedels, we hebben voor ieder wat wils. Ons assortiment exclusieve artikelen is ongeëvenaard, waardoor we de perfecte bestemming zijn voor snoepliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws en spannends.

Bij Candy Factory zijn we trots op de beste snoepjes en snacks van over de hele wereld. Ons team van snoepliefhebbers heeft jarenlange ervaring en expertise in het selecteren en samenstellen van de meest unieke en heerlijke smaken uit verschillende landen.

Opgericht in 2014, is Candy Factory toegewijd aan het verstrekken van de beste klantenservice en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met elke aankoop. Wij bieden snelle en betrouwbare verzending, en onze klantenservice team is altijd beschikbaar om eventuele vragen of problemen die u heeft te beantwoorden.