Verzendinformatie

Welkom in onze online snoepwinkel! Wij bieden een breed scala aan heerlijke snoepjes, snacks en drankjes om van te genieten. Hier is wat informatie over ons verzendbeleid voor bestellingen naar verschillende landen in de EU:

België:
Als particulier betaal je bij ons €5 verzendkosten. Dit is inclusief verpakking en verzending met PostNL. Als je bestelling meer dan €40 is, betaal je helemaal geen verzendkosten.

Nederland:
Voor bestellingen onder de €75 betaal je €5,00 verzendkosten. Voor bestellingen van meer dan €75 betaal je helemaal geen verzendkosten. Dit is inclusief bestelkosten, verpakking en verzending met PostNL.

Overige EU landen:
Luxemburg €15
Duitsland €10
Frankrijk €20
Denemarken €20
Oostenrijk €20
Italie €20
Portugal €20
Spanje €20
Finland €30
Ierland €30
Zweden €25
Hongarije €25
Polen €25
Slovenie €30
Slowakije €30
Tsjechie €30
Bulgarije €40
Griekenland €35
Roemenie €30
Estland €30
Litouwen €30
Cyprus €35
Malta €35

Wanneer komt mijn pakket aan?
Voor België en Nederland geldt dat we je pakket meestal de volgende werkdag inpakken en aanbieden bij PostNL. PostNL heeft dan nog minstens 24-48 uur nodig om het te verwerken en bij je thuis af te leveren. Voor andere EU-landen werken we met DPD en verwachten we dat je je bestelling binnen een week ontvangt.

We hopen dat deze informatie je helpt om een weloverwogen beslissing te nemen over je aankoop. Als je nog vragen of opmerkingen hebt over ons verzendbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor het kiezen van onze online snoepwinkel!